Babysang

Babysang er for barn 1-22 måneder med en voksen. Det arrangeres grupper i hele Ringsaker.

Gjennom sang, musikk og bevegelse i nært samspill mellom foreldre og barn formidles den kristne kulturarven gjennom et variert utvalg sanger og regler. Babysang har blitt et populært tilbud i menighetene i Ringsaker og fremover tilbyr vi babysangkurs ukentlig.

Babysang 1

Veldre kirke 5. mars kl.10.30

Nes kirke 7. mars kl.10.30

Moelv kirkesenter 9.mars kl.10

Dersom kurset du ønsker å melde deg på er fullt, kan du kontakte kirkekontoret. Vi vurderer fortløpende behovet for ekstra kurs.

Dere velger selv hvilket sted og tidspunkt som passer best å melde seg på. Passende alder ved oppstart er 1-9 måneder. Ta gjerne med matpakke og innesko.

Gå direkte til påmelding. Ansvarlig for babysang er menighetspedagogene Lisabeth Kvalevaag-Holm og John Slåtsveen (Nes).

Babysang 2

Veldre kirke 5. mars kl.12

Nes kirke 7. mars kl.12

Babysang 2 er et tilbud for de litt større babyene, ca 8-22 mnd og følger høstkursene. Vi viderefører noe av det vi har gjort på Babysang 1, men det er ingen krav om at en må ha fullført første kurs. På denne gruppa tilpasser vi sangene til barnets alder og interessefelt. Vi har flere klappeleker, sanger med bevegelser og bruk av rytmeinstrument.

Babysang 2 er et tilbud til alle menighetene i Ringsaker prosti. Om dere ønsker er det hjertelig velkommen til felles lunsj med Babysang 1 fra kl. 11.15. Ta med matpakke og innesko!

Pris for begge kurs

Prisen for åtte samlinger babysang er kroner 300. Giro deles ut på en av samlingene.

Dette inkluderer:

• Lett servering