Ungdomskoret Amazing

Amazing er et ungdomskor som øver hver onsdag i Veldre kirke.

Amazing er Brumunddal/Veldre menighet sitt kortilbud for ungdommer fra 13 til 18 år. Dirigent er Maren Aarskog, og Erik Brænden er voksenleder.

Koret øver hver onsdag i Veldre kirke fra kl 17:30 til 20:00. Koret har egne konserter, og medvirker på noen gudstjenester per år. Ungdomskonserten i Furnes kirke i desember, 23.12 konserten i Veldre og en egen sommerkonsert er arrangementer vi er med på hvert år. Dette året er litt spesielt da Brumunddal kirke fyller 50år. Selvfølgelig vil Amazing også være med å markere dette. I mars blir det en samarbeidskonsert (Rockekonsert) mellom Amazing og progrock-bandet Sonic Debries. I tillegg planlegger vi en stor gospelkonsert i april.

Koret består i dag av 14 jenter, og vi ønsker oss selvfølgelig flere medlemmer. Genremessig synger vi alt fra salmer til listepop, og ofte låter ønsket av korets medlemmer. Amazing planlegger også å dra på en 5 dagerstur til sjømannskirka på solkysten av Spania, og turen blir i høstferien 2016.

Last ned semesterplan høsten 2015.

Ønsker du å bli med i ungdomskoret Amazing, meld deg på her.