KUL

KUL står for "Kurs for UngdomsLedere" og er for alle som har blitt konfirmert.

Alle som er ferdig konfirmert inviteres til å bli med som ungdomsleder. KUL går fra oktober til mai og inkluderer lokale samlinger i menigheten, KUL storsamlinger, lederhelg på Mesnali leirsted, HEKTA Teen camp i Håkonshall og KULpraksis for barn og konfirmanter. Det blir et spennende og morsomt halvår som vil gi verdifull erfaring!

Som ungdomsleder forplikter du deg til å være med på alle kurssamlingene og til å delta som leder på to aktiviteter for barn og yngre ungdom. Vi forplikter oss til å utruste deg til å møte oppgavene du får som leder. Det gleder vi oss til!

Vi forandrer oss hele tiden – og særlig i ungdomsårene skjer det mye rundt det å bli selvstendig, ta egne valg – og å bli kjent med seg selv og andre. Du er en del av et stort fellesskap og i konfirmasjonstiden fikk du oppleve det i ulike situasjoner. Det var et år å bygge resten av livet på, og gjennom KUL ønsker vi å gi deg mulighet til utvikle deg videre som ungdom.

KUL holdes av menighetspedagogene John Slåtsveen. KUL koster 800 kroner. Her får man mye for pengene! For å delta på HEKTA Teen Camp til denne prisen må du være innmeldt i HEKTA. Du får mer informasjon om dette. Etter avsluttet KUL får du kursbevis, og kurset er bra å ha på CVen.