Lys Våken

Bli med og vær våkne overfor Gud, hverandre og oss selv. Ikke minst oppleve at Gud er Lys våken for oss.

Barn i alderen 10-13 år bosatt i Ringsaker kommune inviteres til LysVåken i Brumunddal kirke på skolens planleggingsdag i november. Navnet LysVåken handler ikke om at vi skal være våkne hele natta, men at vi skal være våkne for det som skjer i oss og rundt oss; for Gud, hverandre og verden.

Oppmøte er i Brumunddal kirke torsdag 29.november kl 19.00. Det vil bli et variert program med leker, aktiviteter ute og inne, forberedelse til gudstjeneste, måltider og overnatting i kirken. Arrangementet avsluttes med en gudstjeneste der barna deltar, fredag 30. november kl 15.00. Foreldre/foresatte, søsken og andre er spesielt velkomne til gudstjenesten! Vi er ferdig kl 16.00!

Påmelding HER

TilretteleggingHvis deres barn har behov for oppfølging eller tilrettelegging som vi trenger å vite noe om, gi oss beskjed om dette. Det gjelder også matallergier. Da kan vi sammen legge til rette for at LysVåken blir en flott opplevelse.

Pakkeliste
Sovepose, liggeunderlag, toalettsaker, pysjamas, inne- og uteklær og lommelykt.