Pizzakveld i Moelv kirkesenter

Pizzakveld for ungdom .

Sesongåpning av ungdomssamlingene i prostiet i Moelv kirkesenter. for fjerde gang inviterer vi til pizzakveld som høstens første samling. Det er et sosialt arrangement med lett program. Vi lager pizzaene selv og legger ellers opp til en kafekveld der deltagerne selv kan velge om de vil sitte å snakke, spille brettspill eller sette i gang leker.

Kvelden avsluttes med en samling foran i kirkerommet med en kort andakt, sang, bønn og lystenning.

Praktisk info om ungdomssamlingene

• Åpent for ungdom i alderen 13- 19 år fra hele Ringsaker.
  • Alle våre arrangement er rusfrie og det er voksne, både ansatte og frivillige i menigheten, tilstede hele tiden.
  • De fleste arrangementene er gratis, men noen større arrangement krever en egenandel og påmelding i forkant. Er prisen en utfordring er det mulig å søke om støtte, ta i tilfelle kontakt.
  • Har du behov for spesiell tilrettelegging, ta kontakt med oss i forkant så vi kan finne en løsning sammen.
  • Ansvarlig: menighetspedagog Kirsten Bjerkestrand Tschudi, mobil 958 53 896.