Voksenkor i Brumunddal kirke

Kom å bli med i koret!

Vi øver hver onsdag fra kl 19 til 21:30 i Brumunddal kirke, og hadde første øvelse onsdag den 29. august.

Kirkemusiker Erik Brænden er korets dirigent, som i tillegg til jobben som Kantor i Brumunddal / Veldre menighet har bred erfaring fra korarbeid. Han har 23 års erfaring som dirigent for diverse damekor, mannskor, blandakor og ungdomskor. Erik har erfaring fra et svært variert reportoire, som spenner fra rock-pop-tensing-praysing-jazz-folkemusikk-musicals og selvsagt de klassiske korarrangementene.

Voksenkoret består nå av 12 sangere, 10 damer og 2 herrer. Et blandakor bør bestå av minimum 20 til 30 sangere, så vi ønsker oss med dette flere sangere  i koret. Bli med i et voksenkor med mye latter, og som bygger stein for stein.

Sangere fra Ringsaker og omegn er hjertelig velkommen til oss.

Koret er et lavterskel-tilbud som ønsker å synge et bredt utvalg ev genre, ikke bare kirkemusikk. Det stilles ingen krav til forhåndskunnskap. Vi jobber mye med stemmebruk og klassisk sangteknikk.

Påmelding her

Alle er hjertelig velkommen!

Dirigent og musikalsk leder for koret, blir Kantor Erik Brænden,

tlf 97747839, eb369@kirken.no