Allehelgenskonsert Brumunddal kirke

Søndag 11. november kl. 20.30, med Merethe Trøan, Trygve Kristian Svindland og Erik Brænden.

Brumunddal kirke har kjøpt nytt flygel, og i den forbindelse planlegger vi 5 dugnadskonserter hvor vi samler inn penger til flygelet. Måler er å samle inn 40.000kr i forbindelse med disse fem konsertene.

Dette blir den andre konserten, og vi har valgt å legge den en uke etter allehelgen.

I to år har Erik Brænden, Merethe Trøan og Trygve Kristian Svindland vært involvert i å utgi ny, moderne og populær musikk som ofte benyttes som soloinnslag i gravferder. All denne musikken er også innspilt med lydeksempler i Veldre og Brumunddal kirke.

Denne kvelden har vi valgt å presentere deler av dette nye reportoire, knyttet opp mot allehelgen. Vi demper belysningen i kirken, og det blir mulig for publikum å tenne lys. Merethe Trøan er godt kjent for de fleste og er antakelig den sangerinnen som synger solo i flest begravelser her i Ringsaker. Trygve Kristian Svindland er også mye benyttet som solist i begravelser, men akkurat nå er han solist i oppføringen av The Phantom of the opera på Folketeateret i Oslo.

Erik sitter ved flygelet denne kvelden, og vi vil få høre Trygve og Merethe i både duetter og som solister.

Det er fri entre på konsertene, med mulighet for å gi en gave ved utgangen.
Gave kan også vipses til nr. 107565 og merkes med Nytt flygel.