Sommerkveld i Mesnali kirke

Onsdag 24. juli blir det konsert med militærkoret LOVA kl. 19.00 og 21.00

Det Norske Misjonsselskap og Brøttum menighet har i en årrekke arrangert «Sommerkveld i Mesnali kirke» med ulike typer program – alt fra Prøysen og Undset til Salmesang og store misjonsinnslag. Årets Sommerkveld blir onsdag 24. juli og årets gjester er virkelig noen vi gleder oss til å oppleve sier Magne Mjærum (Ansvalig for Sommerkvelden). Militærkoret LOVA fra Madagaskar har vært i Norge tidligere og beviste den gang at de virkelig kan få sving på misjonsfolket med sin afrikanske salmesang. Koret er på vei til Olavsfestdagene i Trondheim når de gjør en stopp i Mesnali og gir oss to unike muligheter til å oppleve slike rytmer i Mesnali. Det blir konsert kl 19.00 og kl 21.00 den 24. juli.

Vi regner med at det kan bli trangt om plassen i kirka den kvelden så vær tidlig ute med å bestille/ kjøpe billetter. Billetter selges på www.nms.no/kalender eller send mail til ost@nms.no. Restsalg av billetter ved inngangen fra kl 18.15. Billettene koster kr 200 for voksne (kr 100 for barn). Velkommen!