Min kirkebok 6


Min kirkebok 6 deles ut til 6-åringer i alle menigheter. De inviteres til både samling i kirka og gudstjeneste. 

 

Min kirkebok 6 har farger og humor for liten og stor. Gjennom kjente hverdagssituasjoner, bibelfortellinger, sanger og bilder vil seksåringen møte den kristne tro.

Alle barn som fyller 6 år i løpet av året inviteres til en samling og gudstjeneste hvor de får utdelt boka. Det sendes invitasjon i posten. 

Selve utdelingen av boka skjer på en gudstjeneste i menigheten, og barna er deltagere i gudstjenesten. I forkant av denne inviteres barna med en foresatt, til en kveld i kirka for å bli kjent med hverandre og kirka. De får øve på sanger og bønner og blir trygge på hva som skal skje i gudstjenesten. 

Selv om vi setter påmeldingfrist på invitasjonen er man selvfølgelig velkommen uansett om man har husket å melde seg på eller ikke. For oss er det viktig å vite omtrentlig antall på samlingen pga. eventuell servering og for å ha nok ledere. En annen fordel med påmelding er at vi kan skrive inn navn i bøkene i forkant av gudstjenesten.

Utdeling 2021

 

Nes menighet
Søndag 14. mars kl. 11.00 i Stavsjø kirke
For påmelding trykk her

Onsdag 10. mars samles vi i Stavsjø kirke. På samlingen blir vi kjent med hverandre, kirka og boka. Vi skal også forberede oss til gudstjenesten. Samlingen varer ca. en time.

Furnes menighet

Søndag 28. mars kl. 11.00 i Furnes kirke

For påmelding trykk her

Lørdag 27. mars kl. 11.00 samles vi i Furnes kirke. På samling blir vi kjent med hverandre, boka og kirka. Vi skal også forberede oss til gudstjenesten som er søndag 28. mars. kl. 11.00

Ringsaker menighet

Palmesøndag 28. mars kl. 11.00 i Ringsaker kirke

For påmelding trykk her

Tirsdag 23. mars kl 17.30 samles vi i Ringsaker kirke. Her introduseres barna for påskemysteriet gjennom lek, sang og aktiviteter, og blir kjent med hverandre, boka og kirka. Vi skal også forberede oss til gudstjeneste som er søndag 28. mars kl. 11.00

 

 

 

 

 

 

 

Tilbake