TÅRNAGENTENE

Velkommen Tårnagenter!

PÅMELDING

Vi trenger deg, agent 007 til å løse oppgaver og mysterier i Veldre kirke!

Derfor ønsker vi deg og familien din velkommen til Tårnagentene torsdag kveld, 28. januar kl 18-21.

10-/ 11-åringen er hovedagenten, og inviteres sammen med hele familien til å komme på en koronavennlig utgave av Tårnagentene, nemlig FAMILIEAGENTENE. Derfor ønsker vi å spre ulike husstander ved å ha "drop in" mellom kl 18 og 20.30. I og utenfor Veldre kirke vil det være en agentrebus for hele familien, der kirken utforskes. Ta på dere godt med klær, for mye vil skje utendørs. Det blir også mulighet for å gå inn i kirken og utforske der gjennom åpen kirke.

Det er agenter i mange kirker over hele landet. Vi håper du har lyst til å være med. Dette er et tiltak hvor hensikten er å bli bedre kjent med sin lokale kirke.

På grunn av situasjonen med smitte, ber vi deg følge ekstra godt med på våre facebooksider (Brumunddal/ Veldre menighet) i tilfelle vi blir nødt til å avlyse arrangementet. Dersom du vil være med, ber vi deg om å melde deg på uansett om du tror det blir avlyst eller ikke - da er det lettere for oss å nå ut til deg med informasjon!

Til foresatte:
Har dere spørsmål eller behov for tilrettelegging, ta kontakt på e-post: if344@kirken.no, eller telefon: 478 72 142