Påmelding Ringsaker

Konfirmant 2020

Meld deg på til konfirmasjon i Ringsaker kirke her

UNDERVISNINGEN starter i september. For konfirmanter som går på Moelv ungdomsskole, vil undervisningen foregå på Moelv kirkesenter og et par ganger i Ringsaker kirke. Du kan i påmeldingen velge mellom undervisning på tirsdager eller onsdage. Tidspunktet er kl. 1415-1615.

For konfirmanter som går på Nes eller Brumunddal ungdomsskole, vil undervisningen foregå på Jølstad grendehus og et par ganger i Ringsaker kirke. Tidspunktet er tirsdag ca. 15.00 - 17.00. (starter opp når bussen fra skolen kommer.)

KONFIRMANTLÆRERE vil være kateket Kine Elise Østerud og sokneprest Marta Axner Ims.

STØRST AV ALT kaller vi trosopplæringen for barn og unge i Ringsaker menighet. Konfirmasjonstiden er en del av denne trosopplæringen, og vi ønsker gjennom trosopplæringen at barn og unge skal oppleve nærhet og tilhørighet til en åpen og raus kirke for alle. Videre vil vi fokusere på det gode, på livets og kjærlighetens Gud. Dette gjør vi gjennom opplevelser, temasamlinger og samtaler.

Har du spørsmål, ta kontakt med:

Kine Elise Østerud, kateket

Tlf. 416 14 682
E-post: ko564@kirken.no

Konfirmasjonsdatoer Ringsaker kirke 2020:

Du kan velge mellom følgende dager:

• søndag 31. mai kl 10.30 Ringsaker kirke (Skarpsno skolekrets)
  • søndag 31. mai kl 12.30 Ringsaker kirke (Kilde skolekrets)
  • lørdag 6. juni kl. 10.30 Ringsaker kirke (Gaupen skolekrets)
  • lørdag 6. juni kl 12.30 Ringsaker kirke (Sammensatt gruppe)

Informasjonsbrev som er delt ut: