Konfirmant 2019

I uke 25 sender Ringsaker menighet ut informasjonsbrev til alle 14 åringer med bodstedsadresse i Ringsaker menighet.
I brevet står det hvordan du melder deg på til konfirmasjon via vår hjemmeside. Du kan melde deg på her.

UNDERVISNINGEN starter i september. For konfirmanter som går på Moelv ungdomsskole, vil undervisningen foregå på Moelv kirkesenter og et par ganger i Ringsaker kirke. Du kan i påmeldingen velge mellom undervisning på tirsdager eller onsdage. Tidspunktet er kl. 1415-1615.

For konfirmanter som går på Nes eller Brumunddal ungdomsskole, vil undervisningen foregå på Jølstad grendehus og et par ganger i Ringsaker kirke. Tidspunktet er tirsdag ca. 15.00 - 17.00. (starter opp når bussen fra skolen kommer.)

KONFIRMANTLÆRERE vil være sokneprest Stian Helland og kateket Kine Elise Østerud.

STØRST AV ALT kaller vi trosopplæringen for barn og unge i Ringsaker menighet. Konfirmasjonstiden er en del av denne trosopplæringen, og vi ønsker gjennom trosopplæringen at barn og unge skal oppleve nærhet og tilhørighet til en åpen og raus kirke for alle. Videre vil vi fokusere på det gode, på livets og kjærlighetens Gud. Dette gjør vi gjennom opplevelser, temasamlinger og samtaler.

Har du spørsmål, ta kontakt med:
Stian Helland, sokneprest
Tlf. 911 42 194
E-post: sh772@kirken.no

Kine Elise Østerud, kateket
Tlf. 416 14 682
E-post: ko564@kirken.no

Konfirmasjonsdatoer Ringsaker kirke 2019:

Du kan velge mellom følgende dager:

• søndag 26. mai kl 10.30 Ringsaker kirke (Skarpsno skolekrets)
  • søndag 26. mai kl 12.30 Ringsaker kirke (Kilde skolekrets)
  • lørdag 1. juni kl. 10.30 Ringsaker kirke (Gaupen skolekrets)